Over ons

Wie zijn we en wat doen we

We geloven dat branding & een logo ontwerpen makkelijker, sneller, en goedkoper moet zijn voor eigenaars van kleine bedrijven, start-ups, freelancers, en individu's. We stonden ooit ook voor hetzelfde probleem en weten hoe het voelt om duizenden Euro's uit te geven aan een OK logo of om dagenlang te moeten werken aan een logo terwijl je deze tijd beter spendeert aan je bedrijf.


Omdat we zelf voor dit probleem stonden en merken dat dit een probleem is voor vele bedrijven dachten we dat er een eenvoudigere manier moest zijn om het ontwerp process te versnellen en te automatiseren. Door gebruik te maken van cutting edge technologieën zoals Machine Learning en Artificiële Intelligentie, brachten wij developers samen evenals award winnende ontwerpers zodat wij Logopony konden oprichten.


Maar wij limiteren ons niet alleen op het creëren van logo's - dit is slechts het begin, op dezelfde manier dat een logo slechts het beginpunt is voor een nieuw bedrijf. We werken dagelijks aan onze app om zo nieuwe functies te kunnen toevoegen die essentieel zijn voor het ontwikkelen van grafische elementen zoals naamkaartjes, social media posts/covers/foto's, PR-kits, Advertentie banners, promotionele flyers, winkel banners, etc. Het creëren van al deze ontwerpen zou eenvoudig en automatisch moeten gebeuren zodat zelfs een persoon met weinig of geen technische kennis een mooi branding pakket kan samenstellen en zich zo kan richten op meer essentiële factoren voor het bedrijf.


Indien je verdere informatie wenst, je problemen ondervindt of partnership vragen hebt, e-mail ons dan via [email protected] [email protected]